کدام آموزشگاه زبان ترکی استانبولی بهتر است

این روزها دلایل متفاوتی برای یادگیری زبان ترکی استانبولی وجود دارد . از شرایط راحت برای مهاجرت تا تحصیل و تجارت و سرمایه گذاری، بنابراین افراد زیادی به دنبال یادگیری این زبان شیرین هستند .
به واسطه ی همین موضوع به جرات میتوان گفت در بین چهار زبانِ انگلیسی، ترکی استانبولی، فرانسوی و آلمانی که در اکثر آموزشگاه ها تدریس میشوند ، زبان ترکی استانبولی بعد از انگلیسی در جایگاه دوم و جزو پر مخاطب ترین زبان ها برای یادگیری میان مردم قرار دارد .
حال اکثر علاقمندان زبان ترکی استانبولی، آموزشگاه های مطرح سطح شهر که در اکثر نقاط شعبه دارند را گزینه ی مناسبی دانسته و در کلاس های آنها شرکت میکنند، ولی کدام آموزشگاه زبان ترکی استانبولی گزینه ی مناسبی می باشد؟
در این مقاله میخواهیم به بررسی سطح آموزش ترکی استانبولی در این موسسات بپردازیم .
بررسی سطح آموزش
اکثر متقاضیان به غیر از کسانی که قصد ادامه ی تحصیل در ترکیه را دارند میخواهند به یک درک کلی نسبت به زبان رسیده، قابلیت شرکت در مکالمه های مختلف روزمره مثل خرید و گشت و گذار ، سفارش دادن ، درخواست کردن چیزی و گپ زدن با ادم های ترک را داشته باشند و بتوانند به نوعی گلیم خود را از آب بیرون بکشند ، اما باید گفت متاسفانه هیچکدام از دوستان به خواسته ی خود در موضوع مکالمه و صحبت کردن نمیرسند و همه فقط توانایی پر کردن جای خالی کتاب ها را دارند و در موضوع مکالمه ناموفق هستند ، دلیل این عدم موفقیت نیز سیستم آموزشی غلط و مدرسین غیر حرفه ای موجود در موسسات رنگ و وارنگ سطح شهر است . به همین دلایل یافتن آموزشگاه زبان ترکی استانبولی که بتواند نیاز شما را واقعا رفع کند و از کیفیت آموزشی بالایی برخوردار باشد سخت است.
تدریس در این آموزشگاه های آموزش ترکی استانبولی اغلب از روی کتاب HITIT میباشد . HITIT کتاب بسیار کامل و جامعی که توسط دانشگاه آنکارا تالیف شده است، این ممجموعه کتاب نگاه بسیار فنی به زبان ترکی استانبولی داشته و به عنوان واحد درسی در دانشگاه علامه طباطبایی در مقطع کارشناسی تدریس میشود.
بنابراین HITIT برای افرادی که قصد یادگیری در سطح مکالمه و در زمان کم را دارند مناسب نیست و باید در بازه ی زمانی تعریف شده و بر طیق اصول خود تدریس شود، که این مورد در هیچ آموزشگاه زبان ترکی استانبولی دیده نمی شود.
بررسی مدرسین
ضعف بزرگ دیگر آموزشگاه های زبان ترکی استانبولی عدم وجود اساتید حرفه ای در این زبان است که این نیز خود به سبب عدم وجود مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در رشته زبان و ادبیات ترکی استانبولی ، مترجمی و تدریس این زبان است ، چیزی که در زبان های فرانسوی ، آلمانی و انگلیسی وجود داشته و سبب ظهور اساتید آموزش دیده در این زبان ها میشود .
بنابراین آموزشگاه ها و موسسات بدلیل وجود متقاضی بالا و مدرسین کم دست به استخدام افرادی میزنند که فقط قادر به صحبت کردن به زبان ترکی استانبولی هستند و علم و تجربه ی مدرسین برای این آموزشگاه ها مهم نیست .
اکثر این مدرسین نیز هموطنان آذری زبان ما هستند که از بچگی کانال های ترکیه را تماشا کرده و قادر به صحبت کردن به ترکی استانبولی آن هم نه به شکل کاملا درست هستند .
همهی این عوامل سبب میشود تا علاقمندان به یادگیری زبان ترکی استانبولی به هدف خود نرسیده و هزینه و زمان بالایی را خرج کنند و حتی در مواقعی اطلاعات غلط دریافت کنند !
مجموعه آموزشی زبان مستر به دنبال ایجاد تغییر در این روند آموزشی بوده و با تعریف کلاس های مکالمه محور ۱۰۰ ساعته قصد بر طرف کردن نیاز های عزیزان در این زبان را دارد، همچنین علاقه مندان میتوانند از دوره آموزش آنلاین مجموعه زبان مستر نیز استفاده کنند. برای اطلاع از کلاس های حضوری این مجموعه با شماره تلفن های موجود در سایت با ما تماس بگیرید.
1 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
به نظرم بهترین حالتش همون پاد کسته.